Behandelingen

Acnébehandelingen- BioSkinJetting (rimpelcorrectie)- BioSkinSmoothing - Camouflage - Manuele lymfedrainage - Permanente make-up - Electrisch ontharen / IPL - Couperose behandeling - Visagie - Voor- en nabehandeling plastische chirurgie - Gezichtsbehandeling voor man en vrouw

Acnébehandelingen top
Bijna iedereen krijgt op een bepaald moment last van acne. Het is niet raadzaam om, wanneer dit huidprobleem zich voordoet, zelf te blijven experimenteren, omdat acne zich kan manifesteren als een ernstig huidprobleem. Het is daarom heel belangrijk om in een vroeg stadium een schoonheidsspecialist te raadplegen. Acne is een chronisch ontstekingsproces van het haarzakje-talgkliersysteem dat wordt beÔnvloed door o.a. hormonale factoren. Meestal vind je acne in het gelaat, de hals en nek, de borst en de rug. De gespecialiseerde bij de ANBOS aangesloten schoonheidsspecialist kan acne doeltreffend behandelen. Aangezien de cliŽnt vaak ook zelf veel kan doen, geeft de schoonheidsspecialist advies voor thuis. Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten die gepaard gaan met de behandelingen, afhankelijk van de polisvoorwaarden.

BioSkinJetting (rimpelcorrectie) top
BioSkinJetting is een biologische methode voor rimpelcorrectie. De methode wordt uitgevoerd door professionele schoonheidsspecialisten die speciaal voor de uitvoering van deze methode zijn opgeleid door Pascaud Training en Advies.Alle rimpels in het gezicht en dieper gelegen littekens kunnen worden behandeld. De methode is gebaseerd op het regeneratievermogen van de huid. Dat betekent dat de huid wordt aangespoord zelf weer de rimpel of het litteken op te vullen. Fijne rimpels verdwijnen en diepe rimpels worden zichtbaar minder. De voordelen van BioSkinJetting: - Geen inspuiting of operatie - Geen lichaamsvreemde stoffen - Niet vervelend om te ondergaan - Snel zichtbaar resultaat - Langdurig resultaat - U hoeft geen vrij te nemen, u blijft 'toonbaar' - Betaalbare methode De behandeling varieert in tijdsduur van 15 tot 40 minuten afhankelijk van de hoeveelheid rimpels. De behandeling kan worden herhaald met tussenpozen van twee weken. Na de eerste behandeling is er al duidelijk resultaat, echter voor een langdurig resultaat adviseren wij voor diepere rimpels een kuur van 5 behandelingen. BioSkinJetting Eerst wordt een creme aangebracht die de huid minder gevoelig maakt. Met speciale technieken wordt de rimpel als het ware losgemaakt en de huid direct onder de rimpel gestimuleerd in de vorming van nieuw bindweefsel met jonge collagene vezels. Deze vormen als het ware een kussentje dat de rimpel omhoog duwt. Na de behandeling ziet u dat de behandelde rimpel (of litteken) een fijn rood streepje is. Dit verdwijnt volledig binnen enkele dagen. Dit rode streepje mag direct na de behandeling gecamoufleerd worden waardoor het niet storend is.

BioSkinSmoothing top
Eerst wordt een creme aangebracht die de huid minder gevoelig maakt. Met speciale technieken wordt de huid direct naast de rimpel vlakker gemaakt zodat de diepte van de rimpel volledig verdwijnt. Na de behandeling is de behandelde plek een soort klein schaafwondje. Een speciale creme zorgt voor een snel herstel. Het resultaat van beide methodes is direct zichtbaar. De methodes hebben hun werkzaamheid bewezen. De biologische leetijd van de huid wordt als het ware teruggebracht naar een eerder moment. Vanaf dit 'eerdere moment' verloopt het natuurlijke verouderingsproces geleidelijk en natuurlijk. Het resultaat is langdurig. Hoe lang het resultaat precies blijft is sterk afhankelijk van erfelijkheid, uw leefgewoontes en uw huidverzorging.

Camouflage top
Veel mensen gaan gebukt onder een litteken, pigmentafwijking (bv. vitiligo) of bloedvatafwijking, vooral als deze zich in het gelaat voordoet. Hoewel cosmetische chirurgie kan helpen het litteken of de oneffenheid te verminderen, blijven er over het algemeen altijd delen van de plek zichtbaar. De gespecialiseerde bij de ANBOS aangesloten schoonheidsspecialist kan een belangrijke rol vervullen bij het camoufleren met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde produkten. Houdbaarheid, slijtvastheid en vochtbestendigheid zijn duidelijke eigenschappen van deze produkten. De schoonheidsspecialist leert u de vaardigheid om het camoufleren zelf te gaan doen. Duidelijk is dat de camouflagebehandeling zijn vruchten afwerpt. Verschillende patiŽntenverenigingen werken nauw samen met de gespecialiseerde schoonheidsspecialist. Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten die gepaard gaan met de behandelingen, afhankelijk van de polisvoorwaarden.

Manuele Lymfedrainage top
Vocht kan zich ophopen omdat het niet goed kan worden afgevoerd door de lymfevaten. Het resultaat kan zijn dat deze vochtophoping niet alleen het gezicht ontsiert, maar ook vervelend kan aanvoelen. Mensen die bijvoorbeeld een ooglidcorrectie of cosmetische chirurgie in het gezicht hebben ondergaan, krijgen dergelijke vochtophopingen. Op de plekken die operatief behandeld zijn is de huid en het daaronder liggende weefsel beschadigd. Het lichaam vormt als reactie hierop oedeem. U kunt dit overtollig oedeem laten doen afnemen door toepassing van manuele lymfedrainage, een behandeling die u bij de gespecialiseerde bij de ANBOS aangesloten schoonheidsspecialist kunt laten uitvoeren. Lymfedrainage is een massagemethode om overtollig vocht in het gelaat en het halsgebied af te voeren. In de salon kan deze methode ook als extra massage ter ontspanning en ter afvoer van afvalstoffen worden gegeven. Meerdere behandelingen kunnen nodig zijn. Een groot aantal cosmetische chirurgen verwijzen hun patiŽnten door voor deze massagemethode. Het genezingsproces wordt positief beÔnvloed indien deze gepaard gaan met een aantal lymfedrainagebehandelingen. Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten die gepaard gaan met de behandelingen, afhankelijk van de polisvoorwaarden.

Permanente make-up top
In plaats van dagelijks uw make-up aan te brengen, kunt u bij de gespecialiseerde bij mij terecht voor een permanente make-up op uw wenkbrauwen, uw oogleden of uw lippen. Het resultaat van deze behandeling is voor langere tijd. Voor de behandeling begint vindt er eerst een uitgebreid intakegesprek plaats. U kunt thuis alles nog eens rustig overwegen, voordat u de beslissing neemt om de behandeling te laten uitvoeren. In nauw overleg met de cliŽnt wordt de vorm van lipcontour, eyeliner of wenkbrauw bepaald. Deze wordt op het gezicht afgetekend. Vervolgens wordt met behulp van een naald de kleurstof, die vooraf is aangepast aan de huidskleur van de cliŽnt, aangebracht. Kennis, ervaring, zorgvuldigheid en extra aandacht aan hygiŽne is een vereiste. Voor mensen die lijden aan de haarziekte alopecia, waarbij alle haren uitvallen, is permanente make-up een uitkomst. In het geval van alopecia kan, in overleg met de huisarts of specialist, de behandeling worden aangevraagd bij de zorgverzekeraar. Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten die gepaard gaan met de behandelingen, afhankelijk van de polisvoorwaarden.

Electrisch ontharen / IPL top
Harsen, scheren en elektrisch epileren behoren nu tot het verleden! Er is een nieuwe manier van definitief ontharen : met lichtflitsen (Intense Pulse Light = IPL genaamd). Er wordt een lichtflits op de huid gegeven, deze wordt opgenomen door het pigment in de haar, het licht wordt omgezet in warmte en de haarwortel wordt vernietigd. Deze ontharingsmethode wordt door speciaal getrainde schoonheidsspecialisten gegeven. Hoe vaak? Haren hebben verschillende groeifasen : Anagene fase = groeifase, katagenefase = rustfase en de telogenefase = afsterffase. Per behandeling kunnen alleen de haren in de anagenefase vernietigd worden dus om alle haren te vernietigen zijn er gemiddeld 4 tot 6 behandelingen nodig voor een blijvend resultaat. Een ideale manier van ontharen : het is pijnloos, snel, definitief en zonder risico. Mensen met een hele donkere huidskleur of met grijze haren kunnen helaas niet geholpen worden door deze methode; stelregel is de haar moet donkerder zijn dan de huid. Hoeveel haren, hoe zwart, hoe dik, of op welk lichaamsdeel is niet aan de orde; alles kan!